Campusfaciliteiten

Computerklas

 

De school is uitgerust met moderne computerklassen waar een deel van de lessen plaatsvinden. Deze klas is geïntegreerd met een leslokaal zodat de leerlingen zowel de theorie als de praktijk samen kunnen verwerken. Hierbij worden de leerlingen tevens vertrouwd gemaakt met de hedendaagse computertoepassingen die zij later in verdere studies of in het werkveld zullen kunnen toepassen.


 

 

Bibliotheek/Mediatheek

In de bibliotheek en de mediatheek kunnen alle studenten kosteloos boeken, tijdschriften en naslagwerken raadplegen of ontlenen. De collectie wordt jaarlijks uitgebreid zodat je steeds de meest recente informatie in je vakgebied ter beschikking hebt. Je kan er ook gebruik maken van de computer, het internet en (tegen een kleine vergoeding) een kopieerapparaat.

 


 

Skillslab

In deze oefenruimte wordt de realiteit van de werkvloer nagebootst. Je leert in het skillslab alle essentiële verpleegtechnische vaardigheden. Je kan er ook zelfstandig komen oefenen. Er is steeds een docent aanwezig waarbij je terecht kan met vragen. Door regelmatig zelfstandig je vaardigheden te trainen in het skillslab, neem je echt de verantwoordelijkheid voor je opleiding in eigen handen!


Catering

Dagelijks aanbod van koude en warme maaltijden aan democratische studentenprijzen. Een heerlijk broodje en warme soep doet altijd deugd.